Το Οινοποιείο

Στο οινοποιείο παραδοσιακές τεχνικές, σύγχρονη τεχνολογία και συστήματα διασφάλισης ποιότητας συνδυάζονται αρμονικά.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ

Οινοποίηση


Στο οινοποιείο παραδοσιακές τεχνικές, σύγχρονη τεχνολογία και συστήματα διασφάλισης ποιότητας συνδυάζονται αρμονικά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια διαδικασία οινοποίησης που σέβεται τον μοναδικό χαρακτήρα κάθε ποικιλίας και κάθε αμπελώνα και αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία του κάθε κρασιού.

Ταυτόχρονα, όλα μας τα κρασιά αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία μας, τις προσπάθειές μας αλλά και τον «χαρακτήρα» και την «ψυχή» της περιοχής μας.

barrels
winemaking

Παλαίωση σε Δρυ


Ένα σημαντικό βήμα για αρκετά κρασιά μας είναι η ωρίμανση σε βαρέλια. Τα περισσότερα από τα κόκκινα και μερικά λευκά ωριμάζουν σε γαλλική δρυ για έως και 24 μήνες, στις φίνες οινολάσπες, με περιοδική ανάδευση (sur lie and batonnage).

Παράμετροι όπως η διάρκεια της παλαίωσης, ο βαρελοποιός, ο τύπος του βαρελιού, το ξύλο, το επίπεδο καψίματος κ.λπ. λαμβάνονται υπόψη για να μπορέσει κάθε κρασί να εκφράσει καλύτερα την προσωπικότητά του.

 

Ανακαλύψτε

τα Κρασιά μας